Salonul Ofertelor Educaționale - ediția 2024

Joi, 25 aprilie 2024, o echipă de cadre didactice și elevi din cadrul Seminarului Teologic Ortodox „Sfântul Vasile cel Mare”, Iași, a promovat oferta educațională pentru anul școlar 2024-2025, participând la două evenimente reper pentru comunitatea educațională ieșeană: Salonul Ofertelor Educaționale, ediția 2024, și Avanpremieră pentru carieră - Festivalul filmelor de prezentare a unităților de invățământ liceal și profesional din județul Iași
Evenimentele au fost organizate de Inspectoratul Școlar Județean Iași, în colaborare cu Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Iași, fiind găzduite de Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, în Sala Pașilor Pierduți.
Ne bucurăm că am răspuns întrebărilor viitorilor absolvenți de gimnaziu și că am contribuit la sprijinirea procesului de orientare în carieră a tinerilor. 
Aducem mulțumiri pentru implicare cadrelor didactice: pr. prof. dr. Simiraș Constantin, directorul Seminarului, prof. coordonator de proiecte și programe școlare și extrașcolare, Balan Raluca, prof. consilier școlar Filip Elena, prof. dr. Ioana Mariutei, prof. Cârciumariu Dănuț, prof. drd. Cozmescu Florina, pr. prof. Bozariu Silviu, d-lui ing. informatician Cătălin Gheorghiu, domnului pedagog Ciprian Apostol și elevilor Adumitroae Casian-Ioan, Agapie Andrei, Damian Florin, Dogotari Dionisie,  Doboș Medeea, Păun Alexia, Ichim Andreea,  Ichim Mihaela, Bucătaru Petronela, Ciubotariu Andra, Darie Daniel.
Așteptăm cât mai mulți dintre elevii de gimnaziu pe care i-am cunoscut la Salonul Ofertelor să se alăture comunității Seminaristilor!
                     Petronela Bucătaru, clasa a IX-a C