ŞAH ÎN ŞCOALĂ - Cupa Seminarului la şah

Miercuri, 14 decembrie 2022, a avut loc prima ediție Cupa Seminarului la șah, la Seminarul Teologic Ortodox „Sf. Vasile cel Mare”.

Concursul s-a desfășurat în cadrul proiectului național Șah în școală. Coordonatorul proiectului în cadrul Seminarului este prof. pr. Anistoroaei Bogdan-Ioan.

Mulțumim domnului prof. Vlad Ungureanu, coordonatorul la nivel național al proiectului Șah în școală, pentru sprijinul acordat, pentru punerea la dispoziție a materialelor necesare desfășurării concursului și pentru oferirea a trei table și seturi de șah ca premiu primilor clasați.

Mulțumim Părintelui Director, pr. Constantin Simiraș, pentru sprijinul oferit în acordarea de diplome de participare elevii înscriși și de cupe celor de pe podium.

Mulțumim și domnului bibliotecar Ștefan Cireș care ne-a ajutat în organizarea concursului, dar și pentru sprijinul acordat în proiectul Șah în Seminar, în cadrul căruia elevii, coordonați de prof. pr. Anistoroaei Bogdan-Ioan, sunt îndrumați să aprofundeze acest minunat joc.

Au participat 32 de elevi (30 de băieți și 2 fete) din clasele 9-12, iar primii trei clasați au fost: Pelin Gabriel (locul I), Lazăr Radu (locul II) și Vaida Tudor (locul III).

Felicitări tuturor participanților!!