Lansarea cărții ,,Cateheze premaritale’’ de Pr. Stephen Holley

În data de, 27.03.2024, la Sala Sinaxar din cadrul Ansamblului Mitropolitan, Iași, a avut loc lansarea cărții ,,Cateheze premaritale’’ de Pr. Stephen Holley. 
Această carte, tradusă acum și în limba engleza de dna. prof. dr. Călina  Gogălniceanu, reprezintă o colecție de texte pe subiecte legate de familie pe care părintele Stephen Holley le-a consemnat în activitatea sa misionară din America. Părintele Stephen Holley slujește la Biserica „Sf. Haralambie" din Iași. Este specializat în consiliere premaritală și criză de cuplu. În Statele Unite ale Americii a fost membru al Comitetului Eparhial pentru Căsătorie și Familie, iar în România activează voluntar în Departamentul Pro Vita, din cadrul Sectorului de Misiune al Arhiepiscopiei Iașilor. 
La lansare au participat elevi ai claselor IX B și IX C, însoțiți de doamna profesor Raluca Balan, coordonator proiecte și programe educative școlare și extrașcolare. Lansarea acestei cărți s-a transformat într-o adevărată conferință, Pr. Stephen oferind nenumărate sfaturi și exemple publicului din bogata sa pregatire și practică din domeniul consilierii premaritale.
Participarea la acest eveniment a fost o experiență minunată și captivantă, elevii au avut ocazia să audieze discursul live al unui vorbitor nativ de limba engleză și, de asemenea, să adreseze diferite întrebări autorului, care, la sfârșit, a oferit autografe personalizate fiecarui participant. Mulțumim pentru colaborare Consiliului elevilor,  doamnei prof. Raluca Balan, doamnei prof. Paula Cazamir, pr. prof. Zaltariov Iulian, dar și domnului pedagog diac. Buduroi Ionel pentru facilitarea activității.

                                 Bucătaru Petronela Cătălina IX C