Gândește verde!

În ziua de luni, 19 martie 2024, în cadrul programului Săptămâna Verde, s-a desfășurat, alături de clasele a X-a C si a IX-a D, activitatea  „Gândește verde". La această activitate a participat doamna Sandu Constantina, președintă a Asociației „Ia și ajută!", o asociație cu ample proiecte de impact social în domeniul educațional și filantropic. Activitatea a fost organizată la inițiativa pr. prof. dr. Simiraș Constantin, directorul Seminarului, și  cu implicarea doamnelor diriginte, prof. Paula Cazamir și prof. Partene Mihaela-Camelia.
Activitatea a constituit și pentru echipa „Ia și ajută!" un succes, după cum menționează în una dintre postări coordonatoarea activității: „Câteva sesiuni de întâlnire cu folos atât pentru specialiștii din echipa  noastră, cât și pentru elevi - Campania GÂNDEȘTE VERDE! Mulțumim pentru interacțiunea de calitate și pentru timpul plăcut petrecut împreună!" 
Astfel, și noi mulțumim doamnei Sandu Constantina pentru o activitate atât de utilă și plăcută, o activitate care ne-a inspirat să devenim mai buni.
                Alexia Păun, clasa X-a C, membră a Consiliului Elevilor