Dumitru Georgescu, actor, fost seminarist: „Cei 5 ani cât am fost elev la Seminar au fost speciali.”

     Am primit pe pagina de facebook a Seminarului de la domnul Dumitru Georgescu, absolvent absolvent al școlii nostre din 2007, un emoționant mesaj care ne-a bucurat și pe care dorim să vi-l împărtășim:

Au trecut 7 ani de cand am absolvit seminarul teologic. Nu am fost unul din elita seminarului dar cei 5 ani cât am fost elev aici, au fost speciali. Multumesc tuturor profesorilor mei, datorită lor sunt omul de astăzi. Privesc cu mândrie oamenii care slujesc in continuare cu credință in acest loc. Multa bafta tuturor.

      Îi răspundem și noi:

     Dragă Dumitru,

Am citit mesajul tău împreună cu colegii profesori și a fost menționat chiar și în cadrul Consiliului Profesoral și ne-am bucurat de gândurile de apreciere pe care le ai pentru școala noastră. Ne bucurăm că a rânduit Dumnezeu pentru tine să-ți împlinești adevărata chemare, să lucrezi ceea ce dă sens vieții tale. Acesta este cel mai mare câștig.

Ne-am bucurat de succesul pe care le îl ai ca actor. Acesta se datorează doar pasiunii. Ea este motorul împlinirii profesionale. Ne-am bucura ca și pentru toți elevii de astăzi ai Seminarului din Iași, etapa aceasta să fie una a sedimentării adevăratelor valori și principii pentru viață care să le dea sens cu adevărat.

Mult succes pe drumul pe care l-ai ales!

                           Pr. Dragoș Bahrim

PS: Puteți citi mai multe despre Dumitru Georgescu aici:

http://www.ziarulmetropolis.ro/dumitru-georgescu-nu-ti-permiti-sa-ai-o-…

http://www.crainicul.ro/index.php/dumitru-georgescu-actor-teatrul-m-sal…