Au început înscrierile pentru admiterea la Seminar

    Începând de astăzi 28 mai 2012 se derulează înscrierile pentru un nou examen de admitere la Seminar. Tinerii interesați își pot depune dosarele în zilele de 28, 29 și 30 mai la secretariatul Seminarului între orele 8.00 și 16.00. 

Pentru dosarul de înscriere sunt necesare următoarele documente:

1. fişa de înscriere tip, eliberată de şcoala de provenienţă 2. certificatul de naştere (original şi copie),buletin de identitate (original şi copie) 3. certificatul de botez (ortodox), original şi copie, 4. fişa de consultaţie a candidatului(de la naştere şi până la vârsta actuală) 5. recomandarea Preotului  paroh şi a Consiliului Parohial 6. foaia matricolă sau adeverinţă eliberată de şcoală cu notele în cls. V-VIII (media generală trebuie să fie de minim 7.00, iar la purtare minim 9.00) 7. vizita medicală obligatorie și examen psihologic, care se desfășoară în școală 8. copii acte identitate părinţi 9. binecuvântarea Chiriarhului locului( pentru cei din alte eparhii). Pentru binecuvântarea Înaltpreasfințitului Mitropolit Teofan, candidații vor depune o cerere inclusă în acest dosar.

 

                         PROGRAMUL DESFĂȘURARII PROBELOR DE APTITUDINI

31 MAI 2012: ora 8.30 –PROBĂ ORALĂ – MUZICA SI DICTIA  (PENTRU CANDIDAŢII DE LA SECŢIA DE TEOLOGIE ŞI PENTRU CEI CU DUBLĂ OPŢIUNE)

ora 14.00 - PROBĂ PRACTICĂ – STUDIUL FORMELOR ȘI DESEN (PENTRU TOȚI CANDIDAŢII CARE AU OPTAT PENTRU PATRIMONIU  CULTURAL)

1 IUNIE 2012:      ora 8.30 - PROBĂ SCRISĂ – RELIGIE ( PENTRU TOŢI CANDIDAŢII)

ora 13.00 - PROBĂ PRACTICĂ –STUDIUL CULORII , PICTURĂ ICOANĂ ( PENTRU TOȚI CANDIDAŢII CARE AU OPTAT PENTRU PATRIMONIU CULTURAL)

5 IUNIE 2012:  AFIŞAREA REZULTATELOR 

Afișarea rezultatelor se va face atât la sediul Seminarului, cât și on-line pe site-ul Seminarului