Atelier de crafting „Gândește verde, trăiește verde, creează verde.”

Miercuri 24 aprilie 2024, în cadrul proiectului Atelier de crafting „Gândește verde, trăiește verde, creează verde.”, atelier organizat în parteneriat cu Liceul cu Program Sportiv Iași, doi membri ai Consiliului Elevilor de la Seminar au avut inițiațiva de a arăta unor elevi de clasa a V-a de la LPS Iași cum să recicleze eficient și creativ hârtia, creând obiecte origami. 
Împreună, elevii Darie Daniel și Doboș Medeea, însotiți de doamna prof. Raluca Balan, au realizat un moment de fascinație creativă, realizând alături de elevi obiecte simple din hârtie în tehnica origami, dar și ouă origami, vestind astfel apropierea momentului pascal și profitând de această ocazie pentru a aminti de momentul Învierii Mântuitorului. 
Multumim elevei Medeea Doboș, care a prezentat partea teoretică și a asistat elevii în realizarea proiectelor, și elevului Darie Daniel, specialist în origami, care ne-a arătat tuturor tehnica de lucru și ne-a ghidat pas cu pas, reușind, în final, să creăm ouă din hârtie reciclată. Nu în ultimul rând, mulțumim și doamnei prof. diriginte Alina Miron pentru medierea acestui moment de responsabilitate didactică, de grijă și dăruire pentru adolescenți și preadolescenți.

                               Cu dăruire și creativitate, Consiliul Elevilor, în dialog cu preadolescenții LPS