Asociaţia Părinţilor Seminarului Teologic Ortodox „Sf. Vasile cel Mare" Iaşi

Dragi părinți,

Ca în fiecare an, vă rugăm să sprijiniți Asociația Părinților din Seminarul Teologic Ortodox „Sf. Vasile cel Mare”, redirecționând 3,5% din impozitul pe venit anual, prin intermediul formularului 230.

De acum, acest proces este simplificat considerabil, prin intermediul platformei Formular230 unde am înregistrat Asociația noastră.

Tot ce este de făcut: să completați cu datele personale, să semnați online și să trimiteți formularul de la adresa:
https://formular230.ro/asociatia-parintilor-din-seminarul-teologic-liceal-ortodox-sf-vasile-cel-mare-iasi

Accesând linkul de mai sus veti fi direcționați către pagina formularului unde veti completa fiecare câmp cu datele personale ale dumneavoastră sau ale celor care doresc și pot să redirecționeze 3,5% din impozitul pe venit, adică lucrează și realizează venituri legale în România. 
* Pe lângă completarea datelor personale (nume, prenume, inițiala tatălui, CNP, email, nr telefon, adresa din buletin), puteti alege și perioada pentru care doriți redirecționarea celor 3,5% din impozitul pe venit, adică “un an” sau “doi ani”.
* La final veti semna olograf (de mână) folosind touchscreen-ul telefonului tabletei, iar in cazul laptopului sau calculatorului, cu ajutorul mouse-ului. Dacă greșiți semnătura sau nu v-a ieșit așa cum ați fi dorit, apăsați “Semnătură nouă” și reluați.
* Introduceți apoi codul de validare care vă apare în imaginea de sub semnatură (scrieți cu atenție literele mari sau mici așa cum vă apar în imagine)
* La final bifați Acordul cu Termenii și conditiile de utilizare și TRIMITEȚI formularul.
* Pe ecran va apărea o casetă cu un mesaj de Felicitare pentru completarea cu succes a Formularului.
Se va genera automat formularul cu datele dumneavoastră sau a celui/celei care a completat și se va trimite direct în contul Asociația Părinților din Seminarul Teologic Ortodox Sf.  Vasile cel Mare înregistrată pe formular230.ro
La final, se va genera un borderou ANAF cu toate formularele primite, astfel se simplifică procesul de raportare și respectare a regulamentelor fiscale, acest borderou va fi depus de catre Asociație pe platforma e-guvernare.ro.

Veți primi ulterior acasă (la adresa din buletin) notificare scrisă de la ANAF cu confirmarea opțiunii dumneavoastră. 
Un sistem simplu, complet digital și gratuit, de a face un gest mic pentru comunitatea școlară!

💯 Procent cu procent din ajutorul nostru va ajuta Școala să sprijine mai multe activități educative pentru copiii noștri!
❗ Avem timp până pe 25 Mai 2024!

Vă mulțumim cu recunoștință!
Asociația Părinților din STOSV, Iași