Lansarea siteului Seminarului Teologic Ortodox Liceal din Iaşi

La Seminarul Teologic Liceal Ortodox „Sfântul Vasile cel Mare“ din Iaşi a avut loc ieri lansarea siteului acestei şcoli, www.seminariasi.ro. Pagina de internet a seminarului ieşean a fost realizată de Departamentul Doxologia Media al Arhiepiscopiei Iaşilor.În debutul manifestării, la care au asistat cadre didactice ale seminarului şi alţi invitaţi, pr. prof. Dragoş Bahrim, directorul Seminarului Teologic Liceal Ortodox din Iaşi, a remarcat că siteul şcolii este un proiect foarte important pentru instituţia pe care o conduce. „Era necesar ca seminarul nostru să fie prezent în spaţiul virtual. Am dorit ca acest site să nu fie doar o simplă prezentare a seminarului care să conţină câteva informaţii generale, ci să fie o interfaţă a noastră cu lumea virtuală. De asemenea, am dorit ca acest site să prezinte activitatea extrem de intensă care se desfăşoară în seminar. Am considerat că este important să lansăm public o pagină de internet a Seminarului Teologic Liceal Ortodox din Iaşi. Pe de altă parte, socotesc că foarte multe din activităţile noastre se realizează la un nivel foarte înalt. Avem mulţi elevi şi profesori care au făcut performanţă. Astfel, le-am creat acest spaţiu pentru a-şi putea comunica activităţile, rezultatele, performanţele şi tot ceea ce consideră că este important“, a spus pr. prof. Dragoş Bahrim, care a prezentat în continuare secţiunile paginii de internet a seminarului. În acelaşi timp, pr. prof. Dragoş Bahrim a apreciat efortul depus de departamentul de programare al Doxologia Media.

Site dezvoltat pe cea mai performantă tehnologie web

Protos. Hrisostom Rădăşanu, consilier al Sectorului Învăţământ al Arhiepiscopiei Iaşilor, a vorbit în alocuţiunea sa despre importanţa siteului Seminarului Teologic Ortodox Liceal din Iaşi. „Seminarul este locul în care se pregătesc seminţele, care vor trebui să aducă rod înmiit în ogorul lumii. Acum avem în faţă o sămânţă virtuală, dar care nădăjduiesc că va aduce mai multe roade în lumea reală. Dacă lucrurile bune se pot face şi prin această lucrare a unui site bine făcut, bine aranjat, bine structurat, cu atât mai bine. Astăzi, cel care nu există în lumea virtuală aproape că nu există în realitate. Ar fi păcat ca tocmai lucrările frumoase săvârşite în această şcoală să nu fie împărtăşite şi altora. Doresc ca această misiune virtuală să reflecte cât mai fidel misiunea pe care o faceţi dumneavoastră în momentul de faţă şi pe care o veţi face în viitor“, a mai spus protos. Hrisostom Rădăşanu.

Diac. Nicolae Hulpoi a făcut o scurtă prezentare a proiectelor web dezvoltate de Doxologia Media, după care a vorbit despre realizarea siteului Seminarului Teologic Liceal Ortodox din Iaşi. „Părintele profesor Dragoş Bahrim ne-a ajutat să stabilim recordul absolut de eficienţă la Doxologia Media, în sensul că în doar trei săptămâni a fost dezvoltat acest site. În ceea ce priveşte partea tehnică a siteului, acesta este conceput pe una dintre cele mai performante tehnologii web ale momentului, iar perspectivele de dezvoltare sunt nelimitate. Intenţionăm să-l integrăm mai departe cu reţelele de socializare şi deasemenea să-l conectăm cu reţeaua siteurilor de parohii pe care o vom lansa peste puţină vreme“, a încheiat diac. Nicolae Hulpoi.

Adaugă comentariu nou

Contact

Seminarul Teologic Ortodox "Sfântul Vasile Cel Mare" Iaşi

Adresa: Aleea M. Sadoveanu nr. 46, Iași 700489, România
Tel/Fax:- secretariat - 0232.217.045

              - contabilitate - 03321.100.118
              - administratie - 0733.922.272
              - pedagog - 0733.922.276

Email: seminarteologiciasi@yahoo.com

Sait realizat de DOXOLOGIA Media, Mitropolia Moldovei și Bucovinei | © 2012 seminariasi.ro