Ziua europeană a limbilor străine

Ziua Europeană a Limbilor Străine este celebrată la data de 26 septembrie, începând din 2001, și este dedicată diversității lingvistice și culturale. Elevii Seminarului Teologic au fost implicați și în acest an într– o serie de activități menite să le stimuleze motivația pentru învățarea limbilor străine și dezvoltarea compețentelor interculturale.

Elevii clasei a X- a C, alături de d-na profesoară de limba engleză, Raluca Balan, au vizionat materiale de conștientizare a importanței studierii limbilor străine, au fost implicați în concursuri, dezbateri și activități ludice .

Coordonați de d-na profesor de limba franceză, Manuela Brumă , elevii claselor a X –a A și a X-a B au realizat afișe ale unor țări europene cu mesaje în limbile franceză, engleză și în limba țării respective. De asemenea, elevii claselor a IX-a C a XI-a A și a XI- a B, au vizionat și au comentat prezentări PowerPoint având ca subiect cuvintele intraductibile.

De asemenea, elevii au fost implicați în activități de dezbatere și ateliere ludice organizate de d-nul profesor Adelin Gheucă și d-na profesoară Beatrice Arbore.

 

Adaugă comentariu nou

Contact

Seminarul Teologic Ortodox "Sfântul Vasile Cel Mare" Iaşi

Adresa: Aleea M. Sadoveanu nr. 46, Iași 700489, România
Tel/Fax:- secretariat - 0232.217.045

              - contabilitate - 03321.100.118
              - administratie - 0733.922.272
              - pedagog - 0733.922.276

Email: seminarteologiciasi@yahoo.com

Sait realizat de DOXOLOGIA Media, Mitropolia Moldovei și Bucovinei | © 2012 seminariasi.ro